Κυριακή, 1 Απριλίου 2012

Κατασκευή ατομικού δικτύου άρδευσης - ΕΠΕΙΓΟΝ !

Χθες τελείωσε το βασικό κομμάτι του δικτύου άρδευσης του λαχανόκηπου και το υπόλοιπο της περίφραξης.Τώρα κάθε τεμάχιο έχει μια κεντρική παροχή νερού με βάνα από όπου και θα υδροδοτείται.
Κατόπιν συζήτησης με τους παρευρισκόμενους για τον τρόπο ποτίσματος και την προμήθεια και εφαρμογή των κατάλληλων υλικών και διαπιστώνοντας τις διαφορετικές απαιτήσεις του κάθε τεμαχίου, προτείνω την ομαδική αγορά των κατάλληλων υλικών για όλους και την κατασκευή όλων των δικτύων σε επόμενο ραντεβού.Αυτό θα μας απαλλάξει από τα προβλήματα και θα γίνει καλύτερη διανομή νερού με μεγαλύτερη οικονομία.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.
Η κατασκευή ατομικού δικτύου από τον καθένα χωριστά χωρίς γενικότερο σχεδιασμό και έλεγχο θα μας οδηγήσει σίγουρα σε σπατάλη νερού και πολλά προβλήματα εφαρμογής.
Στο μεταβατικό στάδιο μέχρι της ολοκλήρωσης της κατασκευής θα μπορούν όλοι να ποτίζουν χειροκίνητα από την ατομική τους παροχή.
Από αύριο κιόλας θα παραγγείλω τα κατάλληλα υλικά ώστε να μπορέσουμε να τελειώσουμε το δίκτυο άρδευσης σε επόμενη συνάντηση που θα ανακοινωθεί εγκαίρως.
 .
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου