Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Συγκέντρωση για δημιουργία ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ


Επειδή νομίζω ότι θα ενδιαφέρει και άλλους αντιγράφω από την ανακοίνωση του προέδρου του συλλόγου πολυτέκνων Ροδόπης:
Στις 8/3/2012,  μετά την πρώτη μας ανακοίνωση για τη  δημιουργία Προμηθευτικής-Καταναλωτικής Συνεργατικής Επιχείρησης μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα με κοινωφελείς δραστηριότητες με απώτερο σκοπό τη δημιουργία ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ  στο οποίο τα μέλη -Συνδρομητές της Συνεργατικής Επιχείρησης  πρωτίστως αλλά και οι λοιποί συντοπίτες  μας θα βρίσκουν βασικά   προϊόντα διατροφής σε τιμές κόστους παραγωγού, δεχθήκαμε καταιγισμό μηνυμάτων και τηλεφώνων για τη συμμετοχή στην πρωτοβουλία μας.
Πλέον το ενδιαφέρον των πολιτών της πόλης μας έχει πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας και δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω. Το σημαντικότερο είναι ότι όχι μόνο απλοί συντοπίτες μας ενδιαφέρθηκαν αλλά και πολλοί σύλλογοι όπως,  Κοινότητα προσφοράς πολιτών Κομοτηνής   (κομοτινίστας), τρίτεκνοι, Σύλλογος Υπαλλήλων Αστυνομίας, Δικηγορικός Σύλλογος, ΣΥ.ΦΑ. Κομοτηνης, Συνεργατική Τράπεζα Εβρου.
Προχωράμε,  για να ανταμώσουμε,  να κοιταχτούμε στα μάτια, να δώσουμε τα χέρια και να πραγματοποιήσουμε την 1η προκαταστατική συγκεντρωση-συνελευση των μελων. Συνεπεις στις παγκοσμιες και πανευρωπαικες συνεργατικες αρχες  θα τοποθετηθούμε επί της Δράσης που ξεκινά και θα   ορίσουμε  ένα  συντονιστικό όργανο    που θα αναλάβει να διεκπεραιώσει όλα τα γραφειοκρατικά.
Τη Τρίτη 3 Απριλίου 2012 και ώρα 17:00 στο Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής  θα γίνει η  πρώτη μας συγκέντρωση. Να είμαστε όλοι εκεί.
 ΤΖΩΓΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου